Til je TV avond naar een hoger level

Of het nou maandagavond of vrijdagavond is, een TV avondje kan heerlijk zijn. Persoonlijk doe ik dit vaak doordeweeks omdat ik in het weekend vaak uitga. Maar ik kan ook in het weekend wel eens genieten van een rustige avond film kijken met mijn vriendinnen. Zeker nu het programma Temptation Island er weer aankomt staan er zeker weten weer wat TV avondjes op de planning…

Voorbereiding

Om je TV avond een succes te laten worden is mijn eerste tips om lekker snacks te halen. Ik haal vaak van alles wat en vooral een mix van zoet en zout. Ook is het zo dat als je van alles wat haalt je natuurlijk voor iedereen wat wils hebt, wat altijd fijn is. En een wijntje erbij vinden wij ook altijd gezellig. Maar als je geen alcohol drinkt is frisdrank natuurlijk ook prima. Maar geloof me; Temptation Island + wijn = lachen, gieren brullen!

Setting

Ten tweede vind ik het altijd leuk om een beetje wat aan de inrichting te doen. Ik schuif de bank iets verder van de tv en zet er wat extra luie stoelen naast. Daarnaast haal ik altijd even de kussentjes van mijn bed en zet ik wat kaarsjes aan voor de sfeer. Tot slot doe ik alle snacks in leuke bakjes en zet ik alvast glazen neer. Dat is praktisch, want je kan gewoon een paar flessen op tafel zetten als het zo ver is. En het staat ook gewoon veel leuker dan een leeg bijzettafeltje!

Gadgets

Tot slot, om je TV avondje helemaal af te maken, is het straf om wat leuke gadgets aan te schaffen. Ik ben zelf wel een beetje een technologie liefhebber, maar ook als je dat niet bent is dit super leuk. Zo heb ik laatst geïnvesteerd in een paar goede boxen en een mooie TV beugel. Echt de beste investering ooit! Door de boxen, die zowel voor als achter de bank staan, heb je een veel intensere beleving. En de TV beugel is zowel handig als heel gaaf. Omdat mijn TV in een hoek hangt is het super praktisch als je je TV wat kan draaien en daarnaast staat het dus gewoon heel cool.

Meer tips?

Ik wens jullie veel plezier met alle gezellige TV avondjes die jullie nog gaan beleven. En ik hoop dat jullie wat gehad hebben aan mijn tips! Of nou tips… eigenlijk gewoon mijn manier van doen. Als jullie nog meer tips hebben dan hoor ik ze graag, misschien kan ik deze blog dan een keer een update geven!