Tijdloze trend toepasbaar op ieder interieur

De meeste trends komen en gaan, maar er zijn een aantal ontwikkelingen die toch wat langer blijven hangen. Er zijn niet veel tijdloze trends. Dus degene die er wel zijn, moeten we koesteren en natuurlijk gebruik van maken! Zo is het de afgelopen jaren een trend om de leefruimte open, licht en redelijk leeg te laten. De ruimte voelt namelijk op die manier verwelkomend aan. Deze tijdloze trend van een opgeruimde, lege leefruimte lijkt eenvoudig te realiseren. Ik heb er echter ontzettend veel moeite mee. Gelukkig kwam een vriendin met een goede tactiek waardoor je deze tijdloze trend op ieder interieur kan toepassen. Vandaag ga ik jou daarom precies vertellen wat deze tactiek is en hoe jij er gebruik van kunt maken.

Mijn leven is erg rommelig

Mijn eerste probleem met deze tijdloze trend, is dat het leven eigenlijk te rommelig is. Wanneer je leeft, dan brengt dat rotzooi met zich mee. Dit zie je altijd het beste aan de hand van de eettafel. Ik heb echt al duizenden keren op zondag de eettafel leeg gehaald om dinsdagavond te ontdekken dat deze alweer vol staat met spullen. Mijn eettafel is namelijk de plek waar het hele gezin alle spullen “tijdelijk” plaatst. Denk bijvoorbeeld aan rekeningen die nog betaald moeten worden, willekeurige prullaria en kleine troepjes die eigenlijk gewoon even opgeruimd moeten worden. Natuurlijk is “het leven” geen excuus om een rommelig huis te hebben. Zeker niet wanneer een open, lichte en opgeruimde ruimte juist een tijdloze trend is. Tijd om daar verandering in te maken!

Geniale tactiek voor deze trend

Een goede vriendin van mij raadde mij aan om te investeren in kunststof bakken en vouwkratten. Zij had namelijk een gewoonte aangeleerd om al haar losse troepjes en belangrijke brieven gelijk in kunststof bakken te doen. Als er dan visite over de vloer komt, dan haalt ze simpelweg de kunststof bakken vol spullen even uit het zicht. Bovendien houdt ze de rotzooi gelijk georganiseerd. Alle brieven zitten in de ene kunststof bak en alle losse spullen die opgeruimd moeten worden in de andere vouwkrat. Ik was echt verbaasd van deze eenvoudig, maar zeer praktische oplossing.

Dus na dat gesprek ben ik gelijk het internet afgegaan. Online heb ik een zooitje kunststof bakken en vouwkratten besteld en na een paar dagen ben ik direct aan de slag gegaan met deze geniale tactiek. We zijn inmiddels twee weken later en mijn huis is nog steeds lekker licht, open én opgeruimd! Dus heb jij ook moeite om het huis netjes te houden? Staat jouw eettafel ook elke dag weer vol rommel? Investeer dan vandaag nog in wat stevige vouwkratten en kunststof bakken. Binnen een mum van tijd kun jij met deze tactiek ook jouw interieur netjes eruit laten zien!