Mistbeveiliging voor jouw huis of bedrijf.

Je wilt het eigenlijk allemaal wel, een goede beveiliging voor jouw huis. Want je huis is toch wel jouw veilige haven, je veilige plekje, het plekje waar jij je terug kan trekken. Dan heb je er geen zin in dat jan en alleman zo jouw huis in en uit kan lopen. En dat jij jezelf er uiteindelijk niet meer veilig in voelt. Hoe zonde zou dat zijn wanneer jij jouw droompaleis gevonden hebt. Niets is zo vervelend dat je niet veilig voelen in je eigen huis.

Maar hoe kan je dan jouw huis beveiligen? Er zijn hier natuurlijk verschillende manieren voor. En je kan je er het beste eerst erg goed in verdiepen voordat je een keuze maakt. Want je moet natuurlijk ook kijken naar wat er bij jou past. Want wil jij het voor thuis installeren of wil jij jouw bedrijf beveiligen met een mistmachine beveiligen?

Een mistmachine.

Een van de manieren is een mistmachine te installeren in jouw huis of bedrijf. Het is voor beiden een goede oplossing. Misschien is het niet iets meer geschikt voor bedrijven. Want wat doet een mistmachine nou eigenlijk? Het zorgt ervoor, wanneer de inbrekers binnen zijn, want dan wordt hij geactiveerd, dat er mist ontstaat. Ja en dat klinkt logisch. Maar mist kan best wel vervelend zijn, en dan vooral wanneer het hele dikke en dichte mist is. En dan niet zomaar mist, het zorgt voor een mist dat jouw zicht zo verslechterd dat je op dat moment nog maar 30 centimeter ver kan kijken als je in de mist staat. En we weten allemaal dat 30 centimeter op dat moment niets is. Want besef dan maar even dat je maar een miezerige liniaal ver kan kijken. En dat is dan op dat moment wel erg weinig.

Voor bedrijven.

Voor bedrijven kan dit een erg goed systeem zijn, omdat natuurlijk ook al het alarm af gaat en niet elke inbreker hier van schrikt. Zal de inbreker op dat moment ook de weg naar buiten niet goed kunnen vinden. Dus zo kan de inbreker gepakt worden voordat hij gevlucht is. Want wie weet kan je het je wel inbeelden, dat het erg moeilijk is om je weg naar buiten te vinden wanneer je maar 30 centimeter ver kan kijken. En echt waar, het is een moeilijkere opgave dan we allemaal denken. En dat vooral in een omgeving die je niet blind kent.