Kong, alles voor uw hond en kat

Kong, ooit begonnen als speelgoedmerk maar uitgegroeid als merk dat alles heeft voor kat en hond. De hond van Joe Markham, oprichter van het merk, was dol op zijn oude autobanden. De autobanden waren natuurlijk gemaakt van veerkrachtig en duurzaam rubber waar de hond zich uren mee kon vermaken zonder dat het stuk ging. Het leverde de hond urenlang speelplezier op. Het merk is bekend geworden door de rubberen speeltjes maar inmiddels heeft het merk veel meer in huis.

Kong Classic

De classics van het merk zijn de welbekende rubberen speeltjes. Dit speeltje is gemaakt van veerkrachtig en duurzaam materiaal en overleefd zelfs de sterke hondenkaken. Ze kunnen er uren lang mee spelen of op bijten maar de classic overleefd het keer op keer.

Kong knuffels

Naast de classics heeft het merk ook verschillende knuffels naar de markt gebracht. Iets minder bestendig voor de echte sterke hondenkaken maar wel net zo leuk of misschien nog wel leuker. De knuffels zijn zacht en sommige zijn voorzien van een piepend geluidje wat het spelen helemaal een ervaring maak voor zowel hond als kat. De Kong knuffels zijn een aanwinst voor ieder dierenhuishouden.

Kong food

De spuitbussen lijken wel op een soort van kaasspuitbussen. In elke spuitbus zijn een heerlijke emulsie met een smaak waar iedere hond dol op is. De spuitbus maakt het makkelijk om deze emulsie in een speeltje verstoppen waardoor de honden nog langer vermaakt kan worden. Deze spuitbussen worden bijvoorbeeld heel vaak gebruikt in combinaties met de classics.

Kong rope

De touwen van het merk zijn van duurzaam en gevlochten materiaal. Ze zijn zeer geschikt voor het spelen en zullen tevens de allersterkste hondenkaken overwinnen. De touwen zijn in verschillende maten verkrijgbaar zodat er voor elk formaat hond een geschikt speeltouw te vinden is.

Kong katnip

Misschien heb je ooit wel eens gehoord van de drugs voor katten? Van catnip wordt iedere katten helemaal wild. Het is een soort kruid wat je in speeltjes kunt verstoppen of over een krabmat heen kunt strooien. De geur trekt de katten aan en ze zullen een behoorlijke poos zoet zijn. Catnip wordt los verkocht of is verkrijgbaar in speeltjes.

Naast bovengenoemde producten zijn er natuurlijk nog veel meer producten te verkrijgen van het merk Kong. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje op de website.