Een cocktailbar op locatie ideaal voor een huisfeest

Vandaag ga ik het hebben over een cocktailbar op locatie omdat ik hier een ontzettend fijne ervaring aan over heb gehouden. Mijn oudste dochter was geslaagd voor haar eindexamens en daarom vonden wij het tijd voor een groot feest. Toen ik hoorde van de mogelijkheid om een cocktailbar op locatie te kunnen regelen was ik direct overtuigd. Maar wat krijg je nu allemaal bij zo’n bar en wat is er allemaal mogelijk? Om je een idee te geven van de mogelijkheden op dit gebied zal ik een aantal opties en ideeën behandelen. Misschien ben je daarna net zo enthousiast als ik!

Een cocktailbar op locatie biedt verschillende voordelen

Er zijn verschillende voordelen te noemen aan een cocktailbar op locatie. Ten eerste vind ik dat cocktails iets feestelijks uitstralen. Eigenlijk zijn ze onmisbaar op ieder feest want zeg eens eerlijk, wie houdt hier nu niet van? Daarnaast is het fijn om zelf de handen vrij te hebben om zo tijd te kunnen besteden aan de gasten. Met een cocktailbar op locatie is het vaak ook mogelijk om hierbij geschikt personeel te huren. Zij zorgen dan aan de ene kant voor vermaak, aan de andere kant nemen zij jou het werk uit handen. Dit is voor mij een van de grootste voordelen omdat zeker op je eigen feest of verjaardag, je altijd veel tijd kwijt bent aan de catering terwijl je liever met je bezoek tijd doorbrengt. Het personeel is altijd professioneel en zorgt voor vermaak, daarbij creëren ze de lekkerste cocktails en dit zorgt voor een geslaagde avond. Ook was het bij het feest voor mijn dochter met de cocktailbar op locatie mogelijk om de bar helemaal naar eigen smaak in te richten.

Naar eigen smaak en wens

Het leukste aan de avond vond ik dat alles helemaal naar eigen smaak en wens kon worden ingedeeld. Zo konden wij zelf meebeslissen over de cocktailbar, het thema en ook de cocktails konden naar eigen wens worden samengesteld. Zo kun je dus echt helemaal jouw eigen draai geven aan een cocktailbar op locatie. Ook het personeel dat aanwezig was had zich gekleed naar wens van mijn dochter en daardoor was eigenlijk de hele avond compleet. Ik wil je wel de tip meegeven van tevoren goed na te gaan voor hoeveel mensen je de avond organiseert. Zo kun je afstemmen hoeveel personeel en cocktails er precies nodig is en betaal je niet onnodig te veel. Echter weet ik zeker dat als je voor jezelf duidelijk bepaalt waarnaar je op zoek bent, het met bovenstaande tips helemaal goed moet komen.