Beauty trends voor de aankomende periode

Het is de tijd van het jaar. We staan even stil bij de hectiek van het afgelopen jaar en we zijn dankbaar voor alles dat 2018 ons heeft gegeven. Vervolgens kijken we met een frisse blik naar het nieuwe jaar. Zo heb ik me de afgelopen dagen bezig gehouden met de beauty trends voor de aankomende periode. Mijn huid heeft dit jaar behoorlijk wat te verduren gehad. Daarom leek het mij een uitstekend idee om mijn huid de aankomende periode een beetje te verwennen. Dan kom je vanzelf al snel uit bij de beauty trends die eraan zitten te komen. Aangezien ik echt niet de enige zal zijn met een huid die wel wat TLC (Tender, Love, Care) kan gebruiken, deel ik vandaag zo voor kerst even de beauty trends met jou.

Goede huidverzorging in de basis

Zo zul je merken dat iedereen meer aandacht aan zijn huid gaat besteden. Dat komt mede omdat het een stukje kouder is. Rond deze tijd van het jaar droogt je huid namelijk veel sneller uit. Een andere reden is dat goede huidverzorging de basis is voor de nieuwe beauty trends. Zonder een gezonde en verzorgde huid, kun je net zo goed geen make-up dragen. In mijn zoektocht naar de nieuwste beauty trends, kwam ik steeds een merk tegen. Keer op keer verscheen de naam Dermalogica.

Ik heb het net een week in huis en ik ben helemaal fan! Dermalogica is een bijzonder merk, omdat het een no nonsense houding heeft. De verpakkingen zijn geminimaliseerd zowel in stijl als in materiaal. Daarnaast bevatten de producten van Dermalogica enkel en alleen pure ingrediënten die echt iets voor jouw huid kunnen betekenen. Voor goede huidverzorging raad ik echt Dermalogica aan. Maar genoeg over algemene huidverzorging! Tijd om het te hebben over de specifieke beauty trends van de aankomende periode.

Dé nieuwe beauty trends

Er staan veel uiteenlopende trends op ons te wachten in de aankomende periode. Van echte wellness trends tot aan specifieke make-up trends. Zo wordt het belangrijk dat je echt goed voor jezelf zorgt, zowel mentaal als fysiek. Denk bijvoorbeeld aan mindfulness cursussen, slaaphygiëne en helende energie-behandelingen. Wanneer je jezelf namelijk goed voelt en goed in je vel zit, dan straal je dat ook met volle overtuiging uit! Een aantal van de trends zijn voor mij wat te zweverig, maar al met al zit er wel een waardevolle boodschap bij.

Daarnaast zal de aankomende periode gekenmerkt worden door vrouwen die uitbundige make-up dragen of juist naturel gaan. Voor de naturel-look zijn goede huidverzorgingsproducten zoals Dermalogica dus belangrijk. Wil je voor de uitbundige look gaan? Dan moet je de kleuren paars, roze en oranje gebruiken. Dat zijn dé kleuren voor de beauty trends van de aankomende periode.