Zonvakantie en feesten tegelijk! De top drie

Wil jij er even tussenuit? Willen we dat niet allemaal? Lekker op het strand liggen en genieten van de zilte lucht. Ook boek lezen of een cocktail drinken bij het goed onderhouden zwembad. Dit klinkt allemaal heerlijk. Alleen is het niet altijd alles. Het beste is als je op je zonvakantie ook leuk uit kunt gaan. Zon, zee, en feesten! In deze blog vind je drie goede zonvakantie locaties waar je heerlijk kunt chillen op het strand, maar ook aan je trekken komt als je zin hebt om uit te gaan.

Wow, we’re going to Ibiza

Ibiza staat niet als eerste bekend als zonvakantie. Het is namelijk een party eiland. Er worden fantastische house en technofeesten gegeven in high class clubs. Daarnaast zijn er natuurlijk prachtige witte stranden. Het water is het welbekende tropische blauw, dus als je gaat voor je Instagram foto’s komt dat goed. Als je met je vrienden of je partner naar Ibiza gaat als zonvakantie, heb je gegarandeerd een goede tijd. Wees wel op de hoogte dat Ibiza niet de allergoedkoopste is! Het kost soms wat om de clubs binnen te komen, maar het is het altijd waard voor de high class feesten.

Chersonissos

Chersonisoss is dé party locatie bij uitstek. Er zijn vele activiteiten en excursies die je kan doen met je vrienden. Denk bijvoorbeeld aan een bananenboot! Dus je kunt gekke dingen doen met je vrienden, evenals op het strand liggen. Overdag zonvakantie, ’s avonds feesten. Want er zijn gigantisch veel feesten op Chersonissos. Je kunt je roes vervolgens uitslapen op Starbeach. Bovendien is Chersonissos als zonvakantie behoorlijk goedkoop, vandaar dat het populair is.

Een onverwachte zonvakantie: Tel Aviv

Deze kende je vast nog niet! Vandaar dat hij als verrassing in de top 3 staat. Deze zonvakantie in het Midden-Oosten heeft maar liefst zestien stranden die je kunt bezoeken om op te chillen. Daarnaast is Tel Aviv de stad die nooit slaapt. Het nachtleven gaat altijd door. Als je niet kunt kiezen tussen de stranden, het beste strand bij Tel Aviv is Gordon Beach.
Deze top 3 was lang niet uitputtend. Er zijn zo ontzettend veel zonvakantie locaties waar je kunt luilekkeren én feesten. Denk bijvoorbeeld aan Cyprus, Thailand (full moon parties), Goa in India, of Kroatië. Alle bovenstaande zonvakantie plekken zijn overigens ook geschikt voor stelletjes. Dus geniet van de zon, zee, het strand, en de feestjes zolang je nog jong bent (of oud, ik oordeel niet).