Mkb-afval.nl helpt je met de grote opruiming

Eens in de zoveel tijd moet je eraan geloven. De grote opruiming. Of dat nu in je huis of in je bedrijf is, het is een belangrijk iets. En als je dan aan de gang gaat, dan gelijk maar goed. Mkb-afval.nl kan je daarbij helpen. Mkb-afval.nl levert containers voor diverse soorten afval in verschillende groottes. Mkb-afval.nl zorgt er ook nog eens voor dat deze containers (volgens afspraak!) geleegd worden. Zo helpt Mkb-afval.nl je met je grote opruiming en kun je daarna weer fris en fruitig aan de gang. Want in een opgeruimd huis slaap je beter en in een opgeruimd bedrijf functioneer je beter.

Mkb-afval.nl is er ook voor de winkeliersvereniging

Op zaterdag 22 september aanstaande is het burendag. Daar kun je als winkeliersvereniging best wel wat mee doen. Je bent immers allemaal buren van elkaar, al woon je niet bij je bedrijf. Burendag is bij uitstek geschikt om de buurt eens even flink op te frissen. Ruim alle afval eens op dat zich in de loop der tijd heeft verzameld in plantsoenen, goten en bosjes. Je zult zien dat het winkelend publiek daar goed op reageert. Natuurlijk schakel je Mkb-afval.nl in om een goede afvalcontainer neer te zetten. Begin nu alvast met de voorbereiding, dan grijp je op 22 september niet mis.

Mkb-afval.nl zorgt voor alles

Nou ja, bijna alles. Je zult het afval toch echt zelf in de bak moeten doen. Maar Mkb-afval.nl helpt je met de rest. Via de handige website heb je in een mum van tijd de perfecte afvalcontainer geregeld voor jouw klus. Je kunt, ook online, ook een contract afsluiten voor meerdere maanden of zelfs jaren. Zo ben je er altijd van verzekerd dat er een goede bak bij jouw bedrijf staat. Deze bak wordt volgens een vooraf afgesproken schema geleegd en weer neergezet. Op die manier kan je werk gewoon doorgaan. Of het nu gaat om glasafval (wanneer je een horecabedrijf hebt) of gft-afval (als groenteboer erg handig), opgeruimd staat netjes!

Mkb-afval.nl helpt je ook in rare tijden

Heb je een keer veel minder afval? Dan kun je er voor kiezen om het ophaalmoment uit te stellen. Dit kan bijvoorbeeld als je tijdens een vakantieperiode veel gesloten bent. Heb je een keer veel meer afval? Ook dan staat Mkb-afval.nl voor je klaar. Zij kunnen de container dan eerder of vaker komen legen. Dit is vooral handig tijdens, bijvoorbeeld, een verbouwing of herindeling van je bedrijf.
Mkb-afval.nl