Mason Garments Dames schoenen

Mason Garments is een merk dat staat voor een mix tussen exclusiviteit en toegankelijkheid. Het zijn kjwalitatief zeer goede schoenen maar wel betaalbaar. Het merk is opgericht in 2012 door de ontwerper Rendi Aditia. Na enkele ontwerpen en het vinden van de juiste partners is Rendi gestart met Mason Garments. De schoenen worden gemaakt in Italië waarbiojtradities en vakmanschap voorop staan. De ontwerpstudio bevindt zich in Amsterdam waarna de ontwerpen door de fabrikant in Italië worden uitgewerkt. De schoenen van Mason Garments bevinden zich in het luxe segment, maar qua prijs niet!

Mason Garments dames sneakers

Mason Garments dames sneakers zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een bekend en populair merk in Nederland. Alle damesschoenen worden gemaakt in een beperkte oplage, hierdoor behouden de verschillende modellen hun exclusiviteit. Mason Garments dames schoenen zijn gemaakt van de aller hoogste kwaliteitsmaterialen, zo is ver alles nagedacht van materiaal tot de stiksels en de kleur van de schoenen.

Populaire modellen

Mason Garments damesschoenen zijn een musthaves voor elke schoenenkast van een vrouw. De schoenen stralen luxe uit maar wel tegen een gangbare prijs. Mason Garments damesschoenen worden mede hierdoor gedragen door vele sterren. Het is Mason Garments gelukt om high end schoenen te maken die voor iedereen bereikbaar zijn. Elk seizoen komt Mason Garments met een nieuwe lijn dames- en herenschoenen. De sportieve Mason Garments damesschoenen zijn razend populair in Nederland. De schoenen zijn te vinden in allerlei kleuren, met deze sneakers aan je voeten maak je komende zomer indruk op je vrienden en vriendinnen. Een typische Mason Garments damesschoen herken je aan het soepele leer, de grove rubberen zool en het sportieve uiterlijk. De modellen van de dames en heren zijn vergelijkbaar met elkaar.

Mason Garments voor heren

Naast damesmodellen heeft Mason Garments ook luxe sneakers voor heren. Zo hebben ze runners, bulky sneakers, sneakers met dikke zolen en nog veel meer. Enkele populaire modellen zijn Omar, Barzilla en Tia. Wil je als man zorgen dat je de aankomende zomer er goed bij loopt, twijfel dan niet en koop een mooi paar Mason Garments. Met deze schoenen weet je dat je waar krijgt voor je geld.