Een Furla tas maakt je outfit compleet

Wat is er nu echt het meest belangrijke onderdeel van een goede outfit? Schoenen? Trui, broek of jurkje? Nee! De accessoires natuurlijk en dan met name de tas. Want een tas is waarschijnlijk zowel de grootste eyecatcher, als het meest praktische item dat je draagt. Mijn blog van vandaag gaat over de Furla tas. Dit merk heb ik niet zo lang geleden ontdekt en ik ben er helemaal weg van! Het mooie van een Furla tas is niet alleen dat je er zo veel mee kunt combineren om je outfits af te maken, ze zijn ook nog eens niet prijzig.

Trending in 2018

De Furla tas wordt sowieso een van de meest besproken trends van 2018, ik voel het aan mijn water. Een Furla tas is namelijk onwijs gaaf. En behoorlijk uniek. De tassen van Furla hebben namelijk zeer uiteenlopende designs. Van strak en egaal, naar unieke ontwerpen met allerlei verschillende patronen en printjes. Hele opvallen en vooral hele felle kleuren ontbreken absoluut niet in de collectie. Het staat er bol van! Maar het leuke van Furla is simpelweg dat er voor iedereen wel wat moois in de collectie bij zit. De meeste merken spreken een specifieke doelgroep aan, maar Furla heeft een erg breed publiek. Dat toont zich dan ook in de designs van de tassen. Het merk zelf is overigens nog relatief jong.

Het merk Furla

Furla is een Italiaans merk. In verhouding tot andere grote merken is Furla nog relatief nieuw, maar laat dat je vooral niet weerhouden! De kwaliteit van dit merk is bijzonder hoog, zoals we ondertussen gewend zijn van de meeste Italiaanse merken. Maar de combinatie van zeer unieke en gave designs, met hoge kwaliteit, dat is wel iets wat er soms aan ontbreekt. Populaire sterren die echt fan zijn van het merk zijn onder anderen Jessica Alba.

Brandfield.nl: officieel kanaal van Furla

Wil je je eigen Furla tas aanschaffen? Dat is in Nederland heel eenvoudig! Het Italiaanse merk kun je hier al kopen bij Brandfield. Op de website van Brandfield vind je een enorme collectie aan Furla tassen: zo weet je zeker dat je in deze webshop de juiste Furla tas vindt voor jou! Niet alleen hebben ze hier tassen van Furla, je vindt er ook portemonnees, zoals de Furla Babylon portemonnee. Zo kun je heerlijk combineren! Er zijn tenslotte weinig dingen leuker dan een matchende portemonnee toveren uit je tas.