De telefoontas: nieuwe zakelijke trend

De telefoontas is hier! Deze nieuwe gadget is op dit moment helemaal trendy in de zakelijke wereld. Steeds meer bedrijven pikken de trend op en installeren een telefoontas op hun kantoor. In deze blog leggen we uit wat de telefoontas is en hoe ook jij efficiënt gebruik kunt maken van deze nieuwste trend.

Wat is de telefoontas?

De telefoontas is de ultieme gadget voor op kantoor. Maar wat is deze trendy kantoor benodigdheid precies? De telefoontas is een organizer voor mobiele telefoons. De tas bestaat uit dertig individueel genummerde vakken. In elk van deze vakken kan een mobiele telefoon worden opgeborgen. Door de grote witte cijfers op elk vak, kan je goed onthouden waar je je eigen device hebt opgeborgen. Dit maakt de organizer voor telefoons erg overzichtelijk. Je hebt het vast wel eens meegemaakt: tijdens een belangrijke bespreking of een zakendiner werden alle smartphones op een stapel gelegd of in een bak opgeborgen. Hier wordt niemand blij van natuurlijk. Wat een ramp is het dan namelijk om je telefoon snel terug te vinden. Terwijl de volgende meeting al op het programma staat, ben jij nog naarstig op zoek naar je smartphone. Om hem vervolgens met een flinke kras op het scherm terug te vinden.

Dit horrorscenario is nu gelukkig definitief verleden tijd. In de zachte vakken van de telefoontas is je kostbare telefoon gegarandeerd veilig opgeborgen. Ook kun je hem snel weer terug vinden, omdat je het nummer van het opbergvak zelf hebt uitgekozen.

Zakelijke toepassingen

Maar nu vraag je je natuurlijk af: ‘Waarom is deze gadget zo handig voor op kantoor?’. Nou, dat komt doordat de telefoontas het mogelijk maakt om efficiënt te werken. Het gebruiken van een telefoontas is zeer handig tijdens vergaderingen en andere besprekingen. De telefoon opberger hang je namelijk, met behulp van de bijgeleverde ophang haken, gemakkelijk op aan de deur van de vergaderruimte. Bij binnenkomst vraag je al je collega’s om hun telefoon in één van de vakken op te bergen. Zo kunnen jullie ongestoord vergaderen. De afwezigheid van mobiele telefoons aan tafel heeft als voordeel dat je ongestoord kunt overleggen.

Ook op de werkvloer kan de telefoontas goed worden toegepast. Wil je even ongestoord kunnen werken aan je bureau, zonder een oplichtend scherm of het geluid van notificaties? Berg dan je smartphone tijdelijk op in de telefoontas die centraal in het kantoor is opgehangen.

Wedden dat ook jij in een rap tempo bergen werk verzet met behulp van deze trendy gadget?