galerie10.nl

Zakelijke herenkleding

De mode maakt de man is een al jarenoude uitdrukking die nog steeds onverminderd van toepassing is. Kleding blijft je visitekaartje en je uitstraling naar klanten of collega’s. Het dragen van verkeerde zakelijke herenkleding kan ervoor zorgen dat mensen een verkeerd beeld van je krijgen en je een verkeerde eerste indruk maakt. In de zakelijke wereld kan een verkeerde eerste indruk ernstige nadelige gevolgen hebben. Of je nou gaat solliciteren, vergaderen of een verkoopgesprek hebt. Het herstellen van een verkeerde eerste indruk is een lastig proces. Je kunt dit probleem voorkomen door de juiste zakelijke kleding te dragen. Onder zakelijke kleding verstaan we kostuums, colberts, pantalons, overhemden, stropdassen en nette schoenen. Voor veel functies is het kostuum/pak nog steeds de basis om er verzorgd en zakelijk uit te zien.

Herenoverhemden

Onder het pak is een goed zittend overhemd een voorwaarde. Overhemden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Tegenwoordig worden overhemden steeds vaker zonder stropdas gedragen. Het overhemd zelf komt daardoor steeds meer in de schijnwerpers en een modieus, goed zittend, overhemd is voor steeds meer mannen belangrijk. Een mooi voorbeeld van moderne goed zittende overhemden zijn Eterna overhemden.  Deze overhemden zijn van hoge kwaliteit en er worden alleen stoffen van het beste kaliber gebruikt, gecombineerd met uitstekend design en vakmanschap. Met als resultaat Eterna overhemden van de beste kwaliteit. Eterna betekent in het latijn “eeuwig” en de naam is inmiddels zeker van toepassing op het bedrijf. Ruim 150 jaar is het bedrijf al actief met het vervaardigen van hoogwaardige kleding. Eterna heeft een ruime collectie overhemden die worden onderverdeeld in vier pasvormen. Er is ook een keuze tussen overhemden met een extra lange mouw voor mannen met wat langere armen.

Vrijetijdskleding voor heren

Veel mannen dragen in hun vrije tijd makkelijk zittende en sportieve kleding. De naam zegt het al, sportieve kleding is eigenlijk niet meer weg te denken uit de kledingkast van mannen met een casual levensstijl. Voor de meeste mannen geldt dat hun kleding uitstraling moet hebben en vooral ook comfortabel moet zitten. Maar er zijn ook veel mannen die in hun vrije tijd juist geen sportieve kleding willen dragen. Zij willen er ook ’s avonds en in het weekend strak en zakelijk uitzien. Wat bijna alle mannen met elkaar gemeen hebben is dat er thuis voor de buis hele andere kledingnormen gelden. Veel mannen trekken dan een makkelijk zittend shirt en een joggingbroek aan.

Mobiele versie afsluiten